Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Vă temeți de E 260 și E 200 din alimente? Ce trebuie să știți!

Vă temeți de E 260 și E 200 din alimente? Ce trebuie să știți!

Aditivii au primit denumirea de E-uri, având diverse numere, în funcție de categoria din care fac parte. Clasificarea a fost impusă de Comisia Europeană.

Ce trebuie să știți este că absolut toți aditivii sunt clasificați sub aceasta formă, indiferent de natura sau scopul lor.

Iată doar câteva exemple:

 

Caramelul este E150 D

Oxigenul este E 948

Vitamina C este E 200

Betacarotenul este E 160 A

Oțetul este E 260

Aspartamul este E 951

Evident, acești aditivi nu sunt periculoși, dar ca orice lucru în exces, pot dăuna sănătații dacă sunt folosiți în doze mari.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.22
YesMy