EXCLUSIV  USR, derapaj jignitor. Marius Oprea, către Barna: Ar fi mai mult decât regretabil dacă nu o face!

USR
USR

Istoricul Marius Oprea a comentat postarea controversată a Organizației de Tineret a USR în care formațiunea politică făcea referire la Regele Mihai.

În contextul în care primarul Nicolae Robu dorește interzicerea manelelor în spațiile publice din Timișoara, Organizația de Tineret a USR a avut un derapaj condamnabil într-o postare pe Facebook.

Cei de la USR au încercat o 'glumă' și au comparat interzicerea manelelor cu interzicerea intrării Regelui Mihai în România, în 1990. Mai mult, manelistul Florin Salam este comparat cu Regele Mihai.

"1990: Ion Iliescu îi interzice Regelui să intre în țară.

2019: Nicolae Robu îl interzice pe Rege în Timișoara", au postat cei de la USR Tineret pe Facebook. În postare, USR a etichetat ”Saint Tropez”, făcând referire directă la o melodie cunoascută a manelistului Florin Salam.

Marius Oprea: Dan Barna trebuie să dezavueze public postarea. Atac josnic al USR

„În 1990 lua naștere Frontul Salvării Naționale, ca 'emanație' a Revoluției, formațiune de inspirație KGB-istă. În urmă cu trei ani lua naștere Uniunea Salvați România, formațiune politică cu aceeași menire salvatoare a nației, emanată se pare, cum spune un săptămânal de umor, din 'puțul gândirii'.

Lăsând gluma la o parte, acest atac josnic, prin punerea Majestății Sale în același plan cu regele manelelor nu denotă doar ignorață, ci și o răutate ieșită din comun. Dacă liderul USR Dan Barna nu dezavuează public această postare care aparține Tineretului USR, deci urmașilor tinerilor politicieni de astăzi, în care ar trebui să ne punem speranța, că după ce înaintașii lor vor fi salvat România ei o vor consolida, înseamnă că își asumă pe deplin această poziție. Și ar fi mai mult decât regretabil”, ne-a precizat Marius Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel