USL Dâmbovița scârție din toate balamalele

Adrian  Țuțuianu, președintele CJ și al organizației PSD Dâmbăvița, a  declarat miercuri că a constatat la Consiliul Local Târgovişte realizarea unei alianţe politice care dinamitează  USL în judeţ şi a cerut medierea de la nivel central. 

Potrivit lui Ţuţuianu, în şedinţa de marţi a Consiliului Local Târgovişte, consilierii PNL au votat împreună cu cei ai PDL şi PPDD schimbarea Consiliului de Administraţie şi a reprezentantului CL în Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa. În opinia preşedintelui CJ Dâmboviţa, atitudinea noii majorităţi PNL-PD-L-PP-DD a fost total ilegală, în condiţiile în care nu au fost consultaţi nici reprezentanţii ADI Apă. Adrian Ţuţuianu a afirmat că toate aceste situaţii se datorează jocurilor murdare pe care aşa înţelege liderul liberarilor dâmboviţeni, Mihai Volintiru să le facă. Ba mai mult, preşedintele CJ Dâmboviţa a sesizat deja şi Prefectura Dâmboviţa cu privire la situaţia creată marţi, în Consiliul Local Municipal Târgovişte.  Ţuţuianu a spus că această alianţă din Consiliul Local Municipal Târgovişte dinamitează USL Dâmboviţa.

Se cere medierea de la centru

În acest sens, conducerea fllialei social-democrate a anunţat conducerea partidului şi a cerut medierea de la nivel central.

Adrian Ţuţuianu  a trimis o solicitare scrisă la nivel central solicitând medierea funcţionării USL în Dâmboviţa:”La modul în care a înţeles domnul Volintiru (președintele PNL Dâmbovița, NR) să facă politică m-am văzut nevoit să solicit în scris la nivel central medierea funcţionării USL în Dâmboviţa.Nu mă refer la toată USL, ci doar la PNL.Cu PC ne înţelegem excelent", a declarat Adrian Țuțuianu pentru partener.ro.

 În replică, liderul PNL Dâmboviţa, Mihai Volintiru a declarat că USL funcţionează în judeţul Dâmboviţa, iar oamenii colaborează, dar preşedintele PSD Dâmboviţa "are o problemă de poziţionare în legătură cu PNL".

Conflictul în cadrul USL Dâmbovița nu este nou. În luna aprilie, Adrian Țuțuianu, președintele CJ Dâmbovița, acuza organizația județeană a PNL că s-a aliat cu PP-DD și PDL pentru a pune presiune pe PSD în vederea numirii unor persoane în funcțiile publice a unor “membri marcanți” ai PDL care au fost reevaluați de PNL. Țuțuianu  declara că din acest motiv PNL-PDL-PP-DD boicotează ședințele de CJ.

Premierul Victor Ponta declara atunci că îi va împăca, așa cum a făcut peste tot. Liderul PSD arăta că principala problemă la nivelul CJ Dâmboviţa ţine de starea de faliment financiar a acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel