Unde se află Iohannis ACUM, invitat la dezbatere de Dăncilă

Roxana Neagu / 22 noi 2019 / 17:03
Klaus Iohannis, în Bacău
Klaus Iohannis, în Bacău

Președintele în funcție Klaus Iohannis se află la ultimul eveniment de campanie înainte de turul II al alegerilor prezidențiale! 

”Cu calm, să ne așezăm un pic. Eu cu România normală! Să dăm muzica un pic mai încet, ca să ne auzim bine! Bună seara, astăzi este ultima zi de campanie și sunt foarte bucuros că am reușit să vin pentru ultimul eveniment de campanie, aici, în Bacău, un oraș care-mi este foarte drag” a spus Klaus Iohannis, la ultimul eveniment de campanie, în Bacău. 

”Încă n-am făcut un bilanț, dar, dacă dacă mă întrebați așa, v-aș spune două-trei lucruri care-mi vin acum în minte: a fost o campanie pe care o consider foarte bună, am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de județe, am avut întâlniri cu peste 100.000 de oameni și cred că personal am interacționat cu câteva zeci de mii de români. O campanie foarte intensă, dar și foarte bună” a spus Klaus Iohannis la Bacău. 

Concluzia sa, cu privire la întrebarea ”ce vor românii”, a fost că ”românii vor să scape de PSD”. Despre Viorica Dăncilă, a spus ”pe contracandidatul o las (rectificare n.r.) să-și facă singură campanie”

Vezi mai mult și ultimul eveniment de campanie în video: