EXCLUSIV  Unde a plecat Tudorache după întâlnirea cu Chirieac: ''Pe mine mă vor înjura..''

Bianca Ştefan / 11 iun 2019 / 09:22 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache

Daniel Tudorache a afirmat la DCNews că după ce va termina interviul cu Bogdan Chirieac va merge la Ministerul Transporturilor pentru a se asigura că se începe reabilitarea Podului Constanța de la Chibrit. Primarul Sectorului 1 susține că pe el îl vor vorbi de rău cetățenii dacă nu se întâmplă nimic în acest sens.

''După ce termin cu dumneavoastră, la ora 16.00, mă duc la Ministerul Transporturilor să vorbesc cu ministrul Transporturilor de Podul Constanța de la Chibrit. Vreau să știu când încep lucrările pentru că mi-au promis că după alegeri să înceapă reabilitarea acelui pod. La ora 16.00 chiar mă duc la Minister. 

Când am o problemă, de exemplu cum am cu podul, mă duc la Ministerul Transporturilor să urgentez rezolvarea acestor probleme pentru că cetățenii pe mine mă vor înjura și cu Podul de la Chibrit și cu drumul din Greenfield, pentru că ei nu știu. Spun că ei m-au ales primar și eu trebuie să rezolv problema.

Hai să nu îi speriem pe oameni. Acel pod nu se va prăbuși. Vă spun și vă garantez. Poate să îți creeze probleme pentru că se dislocă tot felul de materiale și pot să îți cadă pe mașină, dar să se prăbușească podul niciodată. Acel pod trebuie reabilitat și să le dăm o garanție oamenilor că atunci când trec pe sub acel pod, că sunt în siguranță'', a declarat Daniel Tudorache la DCNews, în cadrul interviului cu Bogdan Chirieac.

Vezi răspunsul integral în VIDEO de mai jos


Vezi și: Blocaj pentru bucureșteni, după 26 mai: ''Așa au ordin de la partid''


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24