Blocaj pentru bucureșteni, după 26 mai: ''Așa au ordin de la partid''

Daniel Tudorache, primar Sector 1 București
Daniel Tudorache, primar Sector 1 București

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a afirmat în cadrul interviului DCNews faptul că activitatea sa din Consiliul Sectorului 1 a început să fie blocată după votul din 26 mai pentru alegerile europarlamentare.

După 26 mai, am avut o ședință miercurea trecută. Am avut 18 puncte pe ordinea de zi, 17 mi-au picat, nu au fost votate. Acel punct era vorba doar despre grădinițele de vară. Nu cred că își permiteau nici USR și nici PNL să nu voteze. Au votat un singur punct unde avem aprobarea a 725 de locuri pentru grădinița de vară. Dacă nu o votam atunci, eram în imposibilitatea de a deschide grădinițele de vară.

Nu am avut niciodată majoritate, dar până acum mai treceau. Dar au fost proiecte de bun-simț. De exemplu, un proiect after school, tot pentru copii, sau organigrama Primăriei, lucruri care țineau de problema noastră de funcționare. 

Este a doua ședință de Consiliu în care îmi pică rezolvarea problemei infrigementului. Efectiv votează tot. Nu se uită, nu contează. Așa au ordin de la partid. Eu vin cu proiecte în ședința de Consiliu și ei refuză să voteze. Am încercat. Am simțit că se va întâmpla așa ceva..., a declarat Daniel Tudorache, în cadrul interviului de la DCNews.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI


Vezi și: Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, interviul zilei la DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel