Un fost ministru al Dezvoltării este noul președinte al PMP București

Cristian Petrescu, cel care a ocupat în trecut postul de ministru al Dezvoltării Regionale, a fost ales în funcția de președinte al PMP București, potrivit unui comunicat al formațiunii.

Conform sursei citate, în funcția de secretar general al Organizației PMP București a fost ales Valentin Florinel Nițu, în timp ce secretarul general adjunct este Valentin Robert Ioniță.

În echipa condusă de Cristian Petrescu se regăsesc și vicepreședinții Cornelia Lalu, Cristian Ionuț Bîrdac, Marian Eugen Dragomir, Virginia Mihailovici, Adrian Ionescu și Ramona Mihaela Prahobeanu, dar și secretarii executivi Cătălin Constantin Serpescu, Mihaela Sima, Adrian Florescu, Nicolae Rolea, Constantin Dădălău și Eugen Hanganu.

[citeste si]

Comisia Municipală de Arbitraj și Integritate este alcătuită din Mariana Marin, Marian Bârgău, Răzvan Sebe și Valentin Hobjila, în vreme ce la Comisia Municipală de Cenzori se află Dan Zărnescu, Clementina Buse și Alexandru Cristache.

Noul președinte al PMP București, Cristian Petrescu, a transmis că echipa construită în jurul său le va arăta bucureștenilor că "se poate să fie reprezentați și nu doar conduși".

"Această echipă este hotărâtă să le arate bucureștenilor că se poate și altfel. Că se poate să fie reprezentați și nu doar conduși, că se poate să aibă și drepturi, nu doar obligații, că se poate avea controlul asupra banilor cheltuiți în București și nu doar 'dreptul' de a plăti taxe împovărătoare. Aceasta este echipa pe care la anul o veți blama sau o veți felicita. Sunt convins că o să aveți ocazia să ne felicitați", a declarat Cristian Petrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel