Un bărbat mort, iar alți doi grav răniți în urma unei explozii în Bacău

Imagine simbol
Imagine simbol

Un bărbat a murit, iar alți doi sunt grav răniți în urma unei explozii la o exploatație forestieră din comuna Asău, zona Ciobănuș, județul Bacău. 

Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, deflagraţia s-a produs după ce un proiectil, datând cel mai probabil din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost lovit în mod intenţionat sau cu prilejul unor lucrări efectuate în zonă şi a explodat.

"În urma exploziei, o persoană în vârstă de 27 de ani a decedat, iar alte două au fost rănite şi vor fi preluate de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă şi transportate în zona Stadionului Asău, de unde vor fi preluate de un elicopter SMURD. Una dintre persoanele rănite a suferit o amputaţie de membru superior stâng şi multiple plăgi provocate de schije, iar cealaltă victimă rănită are artera femurală afectată, o plagă de torace şi răni în zona genitală. Urmează să se stabilească ce s-a întâmplat, ce element a explodat şi dacă acesta a fost lovit în timpul lucrărilor sau în mod intenţionat de unul dintre muncitori", au precizat reprezentanţii ISU Bacău, informează Agerpres. 

La faţa locului se deplasează SMURD Comăneşti, echipa pirotehnică din cadrul ISU Bacău şi Grupa Operativă din cadrul instituţiei. 

UPDATE: Un elicopter SMURD de la Galaţi a fost trimis să preia una dintre victimele exploziei de la exploataţia forestieră din comuna Asău, judeţul Bacău.

"În zonă s-au trimis elicopterele SMURD Iaşi şi Bacău. Pacienţii, doi bărbaţi, vor fi aduşi la Iaşi, unul cu amputaţie completă şi incompletă a ambelor mâini şi şoc hemoragic şi celălalt cu multiple plăgi contuze cu schije în ele", au declarat reprezentanţii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului "Sfântul Spiridon" Iaşi, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel