Explozie: Bombă lovită cu ciocanul. Un mort și doi răniți

Explozie: Bombă lovită cu ciocanul. Un mort și doi răniți
Explozie: Bombă lovită cu ciocanul. Un mort și doi răniți

O explozie s-a produs în comuna Asău, la o exploataţie forestieră. Un bărbat a lovit cu ciocanul un proiectil găsit. 

Un bărbat de 27 de ani a murit și alți doi sunt în stare gravă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, deflagraţia s-a produs după ce un proiectil, datând cel mai probabil din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a fost lovit în mod intenţionat și a explodat. 

Potrivit Antena 3, bărbatul a venit cu proiectul lângă colegii săi, care erau în pauza de masă, mai mult colegi s-au îndepărtat, dar doi au rămas lângă acesta. Bărbatul a început să dea cu ciocanul în bomba încă neexplodată, moment în care bomba a explodat, i-a ucis un coleg de 27 de ani, l-a rănit pe acesta foarte grav, dar și pe un al treilea bărbat, mutilându-l. 

Scene de groază

”În urma exploziei, o persoană în vârstă de 27 de ani a decedat, iar alte două au fost rănite şi vor fi preluate de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi o ambulanţă şi transportate în zona Stadionului Asău, de unde vor fi preluate de un elicopter SMURD. Una dintre persoanele rănite a suferit o amputaţie de membru superior stâng şi multiple plăgi provocate de schije, iar cealaltă victimă rănită are artera femurală afectată, o plagă de torace şi răni în zona genitală. Urmează să se stabilească ce s-a întâmplat, ce element a explodat şi dacă acesta a fost lovit în timpul lucrărilor sau în mod intenţionat de unul dintre muncitori”, au precizat reprezentanţii ISU Bacău. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel