Un bărbat a murit călcat de două mașini, de Revelion

Irina Constantin / 01 ian 2020 / 12:43

Un bărbat a fost călcat de două mașini în noaptea de Revelion și a murit. Un șofer a fugit de la fața locului. 

Un bărbat care mergea pe marcajul de delimitare a benzilor de pe DN 1, în zona Câmpina, județul Prahova, a murit în noaptea de Revelion, după ce a fost lovit de două mașini. Unul dintre vehicule și-a continuat deplasarea, iar șoferul este căutat de polițiști.

Potrivit Poliției Prahova, accidentul s-a produs pe DN 1, între Câmpina și Ploiești, în timp ce victima mergea pe marcajul de delimitare a benzilor, scrie Mediafax. 

”Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 29 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism, pe sensul de mers Brașov - Ploiești, ar fi surprins și accidentat un pieton care circula pe marcajul de delimitare a benzilor 1 și 2 pe același sens. Un alt autoturism ar fi trecut peste victimă și ar fi continuat deplasarea, fără a opri la locul evenimentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

Polițiștii fac verificări pentru a-l găsi și pe al doilea șofer implicat în accident.  În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.