Udrea, primul interviu după eliberare

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea a oferit un interviu, prin telefon, postului România TV, în cadrul căruia a făcut o serie de declaraţii explozive după experienţa trăită în închisoarea din Costa Rica. 

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica şi a petrecut Crăciunul în familie. Aceasta a acordat un interviu România TV în care a făcut o serie de declaraţii după această experienţă. 

"Nu ştiam cu se vor descurca mama şi Adrian dar s-au descurcat minunat. Dar pentru mine a fost traumatizant. Nu am plâns toată viaţa cât am plâns în prima lună acolo, ştiind că era copilul fără mine acasă. Acolo sunt condiţii de puşcărie. Nu există regim preferenţial. E o singură închisoare de femei în care stă toată lumea. Nu există o aripă VIP", a dezvăluit Elena Udrea.

"Nu ne-am aşteptat la a fi ridicate de pe stradă. Eram cu copilul, era prima ieşire cu bebeluşul la plimbare. Oare ce se întâmpla dacă eram doar eu şi copilul? Noroc că eram doar cu mama şi cu Adrian. În închisoare nu erau condiţii pentru un copil atât de mic, tocmai că am ales să îl văd mai rar pentru a nu-l expune niciunui risc", a mai declarat Elena Udrea.

"Nu ne-a căutat FBI-ul şi oricum nu aveam ce spune. (...) Am stat în acelaşi pat cu Alina Bica, am împărţit două luni acelaşi pat. Dar poate că a fost mai bine pentru că, fiind împreună, am trecut mai uşor peste acest moment. Acolo am încercat tot ce se putea juridic, dar soluţia a venit din România. (...) Acum ne bucurăm că am ieşit", a mai declarat Elena Udrea, întrebată dacă a fost anchetată ea sau Alina Bica de către FBI.

Întrebată pe cine consideră vinovaţi de ceea ce i s-a întâmplat, Elena Udrea a declarat: "Florian Coldea, Codruţa Kovesi, Livia Stanciu. Oamenii de la vârful acestui sistem care au folosit justiţia pentru luptele cu adversarii politici."

Întrebată unde o va boteza pe cea mică, Udrea a declarat: "Este foarte important ceea ce voi face în continuare, de aceea decizia o voi lua puţin mai târziu. Fiind arestată, m-am intrebat cum se va putea întâmpla acest lucru. Undeva în ianuarie vom şti exact cum stau lucrurile. (...) În aceste trei luni am pierdut mult, dar recuperez repede."

"Mâine este ziua mea, împlinesc 45 de ani şi mă bucur că sărbătoresc în libertate", a mai declarat Elena Udrea.

"Situaţia mea nu este una în care să pot spune anumite lucruri. Mai daţi-mi puţin timp. ", a mai afirma aceasta.

Vezi şi: Udrea, PRIMA poză după eliberare. Mesaj de ultimă oră

Întrebarea anului, pusă lui Iohannis. De ce nu modelul suedez?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel