Udrea: „Ponta și Antonescu se mândresc cu proiectele mele.”

Elena Udrea
Elena Udrea

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, susține că Victor Ponta şi Crin Antonescu se mândresc cu proiectele care au fost sprijinite în timpul mandatului său de ministru. Aflată la Roman, judeţul Neamţ, unde candidează pentru un nou mandat de deputat, Udrea nu a ratat ocazia de a-și prezenta realizările din perioada petrecută la Palatul Victoria.

În acest context, Udrea a precizat că de exemplu, sub semnătura sa, au fost realizate în Gorj, judeţul unde candidează premierul Ponta, proiecte de 135 de milioane de lei, bani provenind de la MDRT şi peste 100 de milioane de Euro din fonduri europene.

„ Eu am sprijinit şi Teleormanul, unde candidează domnul Crin Antonescu, şi am sprijinit şi Gorjul şi Târgul Jiu, unde candidează domnul Victor Ponta. Acum ei se mândresc, alături de primarii localităţilor unde candidează, cu proiecte sprijinite de Elena Udrea. În Gorj, sub semnătura mea, au fost realizate proiecte de 135 de milioane de lei, bani provenind de la ministerul pe care l-am condus, şi peste 100 de milioane de Euro, din fonduri europene.La fel şi în Teleorman, au venit din fonduri europene peste 100 de milioane de Euro, plus bani de la ministerul pe care l-am condus ”, a afirmat deputatul PDL.

Fostul ministru s-a referit şi la inaugurarea lucrărilor de reabilitare ale spitalului judeţean de Urgenţă din Alexandria, Teleorman, de către Victor Ponta şi Liviu Dragnea, în urmă cu câteva zile.

„ Aşadar, săptămâna trecută, domnul prim ministru lansa campania electorală la Teleorman inaugurând lucrările de reabilitare ale unui spital, lucrări de reabilitare care se vor realiza cu fonduri europene pe contracte semnate de mine ”, a mai spus Elena Udrea.

Elena Udrea, candidatul ARD în colegiul 4 din Neamţ ce cuprinde Municipiul Roman şi comuna Ion Creangă a participat azi la inaugurarea bazinului de înot din Roman, o investiţie de aproximativ 1 milion de euro, finanţată prin Compania Naţională de Investiţii, pe vremea când conducea MDRT. Bazinul de înot este singurul din Roman, este dotat la standard europene şi este pregătit pentru activitatea contemporană.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel