Udrea: „ Ce s-ar fi făcut USL fără mine? ”

Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea îi ironizează pe blogul personal pe membrii USL, care s-au reunit în Delta Dunării să „ aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare ”. Aceasta a scris că i se pare "destul de amuzant" faptul că liderii USL au decis să meargă în Delta Dunării tocmai la complexul care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în mandatul său de ministru.

[caption id="attachment_232756" align="alignleft" width="310"] foto: mediafax[/caption]

                „ Mă întreb ce s-ar fi făcut USL fără mine? Ar fi avut ei oare unde să meargă în Delta Dunării şi să-şi aranjeze împărţeala colegiilor parlamentare, între două tururi de piscină? (...) îmi pare destul de amuzant faptul că liderii Puterii s-au decis să meargă tocmai la complexul «Puflene resort», care a fost realizat cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în mandatul meu ”, scrie Udrea pe blog.

De asemenea, deputatul PDL, își asumă meritele și pentru drumul care merge până la Murighiol, care a fost finalizat în octombrie 2010 prin Programul Operaţional Regional.

„ Trag nădejde că s-au convins, ca alte multe mii de români în vara aceasta, de frumuseţea Deltei, dar şi de beneficiile susţinerii investiţiilor. Astfel, poate vor înţelege şi ei cât de eronată a fost decizia guvernului USL de a tăia bani de la investiţii în noua rectificare bugetară. Pentru asta, trebuie să ştie că drumul pe care au mers până la Murighiol şi Dunavăţ a fost finalizat în octombrie 2010 tot prin Programul Operaţional Regional şi a costat aproape 20 de milioane de euro. În total, s-au construit13 kilometrinoi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri şi s-au construit 47 de podeţe. La care se adaugă, evident, cele câteva sute de locuri de muncă astfel create, dar şi oportunităţi majore pentru investitorii în turism de acolo. Asta înseamnă să mizezi pe investiţii, să creezi locuri de muncă şi oportunităţi, dar şi să absorbi fonduri europene. Lucruri pe care cei de la Putere par să nu le cunoască ”, scrie fostul ministru.

Elena Udrea menţionează că şoseaua respectivă s-a realizat în doar un an, „ până atunci existând un drum de pământ aproape imposibil care făcea ca maşinile să lase în urmă adevăraţi nori de praf ”.

„ Sper că USL-iştii să se întoarcă la Bucureşti cu bateriile încărcate pentru că au foarte-foarte mult de lucru dacă vor să lase şi ei în urma lor măcar jumătate din lucrurile care s-au făcut în guvernarea Boc pentru turismul din Delta Dunării. Zecile de mii de turişti care vin în plus în fiecare an într-una dintre cele mai frumoase zone din Europa pot să-i convingă de faptul că merită. Şi la întoarcere, aş vrea să-l văd şi pe premier, dar şi pe ceilalţi iluştri reprezentanţi ai Guvernului vorbind despre atragerea de noi investitori în Deltă. E un loc unic, unde merită băgaţi bani şi poate să reprezinte una dintre atracţiile majore ale României ”, concluzionează Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel