Udrea: Aş vrea să nu fim trimise tot timpul la făcut cozonaci

Elena Udrea, candidat pentru şedia PDL, a declarat că femeilor trebuie să li se acorde o mai mare importanţa în politică, nu să fie trimise la făcut cozonaci.

”Eu am devenit ministru la 34 de ani. Şi noi, femeile din partid, simţim că există o discriminare, chiar dacă se manifestă mai puţin decât în altă parte. Trebuie să nu existe o atitudine pe care o citez din Madeleine Albright: ”Când o femeie urcă pe o scară, are grijă să o dărâme ca nicio alta să nu vină după ea”. Mi s-a reproşat de multe ori că am susţinut femei în funcţii importante, dar cele mai multe au meritat. Voi sprijini femeile aducând mai multe femei în conducere. Aş vrea să nu fim trimise tot timpul să facem cozonaci de Paşte şi să dăm cadouri copiilor de 1 iunie. Vrem să facem politică cot la cot cu colegii noştri”, a spus Elena Udrea la Bistriţa.

Oltean: Puterea nu se dă, se ia

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a afirmat că femeile trebuie să demostreze că pot fi lideri. ”Nu sunt misogin, dar puterea nu se dă, puterea se ia. E valabil şi pentru doamne şi pentru tineri. Elenei Udrea nu i se dă puterea pentru că e frumoasă, tânără şi deşteaptă, se bate să ia puterea în PDL. Cu cât mai multe femei în politică, cu atât mai bine pentru PDL şi naţiune”, a afirmat Oltean.

Udrea: Un om politic valorează doar câte voturi e în stare să aducă

Elena Udrea a creionat un portret al politicianului de succes: “Trebuie să coborâm partidul din birouri, în stradă, printre oameni. Un om politic care nu iubeşte oamenii, care nu este în stare să strângă mâna oamenilor pe stradă, să-i privească în ochi, nu valorează nimic. Un om politic valorează doar câte voturi e în stare să aducă. Poţi fi un foarte bun filosof, profesor sau medic. Un bun politician e cel care adună voturi, care este urmat de oameni”.

Udrea: Voi asigura un candidat al PDL la prezidenţiale chiar dacă nu e acum în partid

Fostul ministru al Turismului a precizat că, atunci când va fi aleasă preşedinte al PDL, va „asigura” un candidat la prezidenţiale din interiorul partidului chiar dacă acesta nu se află, în acest moment, în PDL. “Ca preşedinte al PDL, voi asigura un candidat al PDL la alegerile prezidenţiale din 2014 chiar dacă nu neapărat el ar fi în acest moment în interiorul partidului. Oricine vrea sprijinul PDL trebuie să intre în echipa PDL. A cere doar sprijinul şi a nu accepta să faci parte din echipa PDL mi se pare incorect faţă de baza partidului”, a spus Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel