Twitter a blocat contul lui Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Twitter a blocat contul lui Trump după ce preşedintele republican a distribuit e-mail-ul unui editorialist.

Twitter a anunţat că a blocat luni contul preşedintelui Donald Trump din cauză că acesta a încălcat politica companiei şi a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York Post, relatează dpa. Contul preşedintelui a fost blocat până când postarea a fost eliminată, a confirmat gigantul social media marţi pentru Daily News.

Politica de confidenţialitate a Twitter stipulează că utilizatorii nu sunt autorizaţi să posteze informaţii private ale altor persoane fără consimţământul acestora. Casa Albă nu a răspuns imediat la o solicitare de a comenta pe seama acestei decizii a Twitter, potrivit dpa. Un tweet de pe contul preşedintelui american @realDonaldTrump postat luni este acoperit cu mesajul: 'Acest tweet nu mai este disponibil deoarece a încălcat regulile Twitter'.

În următorul său tweet la 18:23 luni, vizibil, Trump a declarat: 'Vom reveni pe traseul de campanie în curând!!! Ştirile false arată doar sondaje false'. Preşedintele Trump continuă să utilizeze această platformă de social media preferată de el la care a recurs pe timpul pandemiei, exprimându-şi opiniile despre COVID-19.

După infectarea cu SARS-CoV-2, Donald Trump a stat trei zile la spitalul militar Walter Reed de la periferia capitalei Washington, revenind luni la Casa Albă. Twitter a ascuns de asemenea şi o postare a lui Donald Trump marţi dimineaţă în care acesta afirma că gripa sezonieră are o incidenţă de mortalitate mare mare în rândul populaţiei decât COVID-19. Aplicaţia a declarat că tweet-ul respectiv a încălcat regulile de dezinformare, iar mesajul a rămas în cronologia lui Trump în spatele unei note de avertizare, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel