TVR, greșeală IMENSĂ în pandemie! Ce NU a apărut pe post

TV
TV

TVR a făcut o greșeală imensă în pandemia noului coronavirus.

De când a început criza generată de Covid-19, un lucru este cât se poate de clar: se comunică foarte prost! TVR este principalul vinovat în sensul că se comunică prin vorbe și spoturi la secțiunea mesaj de interes public în loc să se facă un film.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că Televiziunea Română trebuia să facă un video cu trei actori puși în situații reale: de exemplu, în magazin pentru a arăta ce conduită trebuie să ai când faci cumpărături, ce înseamnă distanțarea socială etc. TVR nu justică banii pe care îi primește. Oamenii pot fi captivați cu niște imagini care îi fac să înțeleagă măsurile pentru a preveni infecția cu noul coronavirus decât dacă arăți un text într-un limbaj de lemn. Astfel... și ultimul om din orice colț de Românie ar înțelege cum să se apere de Covid-19.

Să fii TVR, să ai un buget uriaș și să nu faci un film de 30 secunde spune multe. Ar fi fost suficient pentru ca oricine să înțeleagă ce trebuie să faci în pandemie. 

S-a pornit cu stângul de la termenul distanțare socială

"Expresia distanță socială este greșită, întrucât distanța la care se face referire, ca măsură în pandemia de Coronavirus, nu poate fi socială, ci fizică. Trebuie să stai la 2 metri de cel din față. Distanța socială, sociologic vorbind, e distanța care separă clasele sociale, distanța dintre doi oameni e fizică. Statul se referă la distanțare socială, ceea ce e o greșeală." a explicat Dan Ciachir, scriitor, memorialist și publicist, pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel