Turiști blocați cu mașina în zăpadă. Vezi unde

Șoferi înzăpeziți
Șoferi înzăpeziți

O mașină în care se aflau mai mulți turiști, printre care și trei copii, a rămas înzăpezită pe DJ 713, în județul Dâmbovița. Jandarmii au intervenit în sprijinul turiștilor. 

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, turiștii se deplasau spre o unitate de cazare din zona montană a judeţului Dâmboviţa.

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit miercuri, 6 martie a.c., în sprijinul unor turişti aflaţi în dificultate în Munţii Bucegi. Familia, doi adulţi împreună cu trei copii minori cu vârsta între 3 şi 17 ani, din oraşul Titu intenţiona să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera. La un moment dat, în punctul 'Belvedere' aflat pe DJ 713 (Transbucegi) turiştii nu şi-au mai putut continua deplasarea şi au rămas blocaţi cu autoturismul în zăpadă, din cauza dotării necorespunzătoare - tracţiune 4x4, precizează IJJ Dâmboviţa.

Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munţii Bucegi pot apela cu numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 sau numărul unic de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

Vezi și: 

Prinși în flagrant pentru dare de mită. Un polițist a făcut denunțul

Prahova: Trafic feroviar blocat! Accident rutier pe DN1

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel