Tudose, declaraţii de ULTIMĂ ORĂ despre impozitul pe cifra de afaceri

Luni, 17 iulie, Mihai Tudose, după sedința coaliției de guvernare PSD-ALDE, a susţine o declaraţie de presă. Printre altele, a discutat şi despre impozitul pe cifra de afaceri.

 

„Nu aplicăm impozit pe cifra de afaceri. Aici eu m-am grăbit un pic şi v-am spus de la Bruxelles că am văzut simulările şi am luat decizia că nu se pot implementa. Am luat această decizie pe baza discuţiei şi a materialelor pe care mi le-a dat ministrul de Finanţe. Chiar pe avion am luat decizia, la dus. Azi am prezentat coaliţiei argumentele care au stat la baza acestei decizii şi consideraţi încheiat acest subiect", a spus Tudose.

„Vom implementa şi vom fi parte în implementarea directivelor europene de anul trecut, care prevăd un efort conjugat al statelor membre UE în ceea ce priveşte diminuarea, fără just temeinic, a bazei de impozitare. (...) În paralel, am decis, de săptămâna trecută, cu ministerul Finanţelor Publice, ANAF să facem o integrare completă a tot ce înseamnă sistem financiar, fiscal, pe o agenţie. Să ştim, prin fluxuri informatice, în timp real, mişcările banilor. (...) Vom putea urmări cum pleacă banii nejustificat din ţară. În fapt, unt agenţi economici care, de zeci ani, raportează senin că nu au avut niciun profit”, a mai declarat, în faţa jurnaliştilor, Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel