Trump vrea să dea un nou stimulent financiar americanilor

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, are planuri mărețe pentru poporul american. Acesta vrea să le dea oamenilor un al doilea stimulent financiar.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat că va susține un pachet de stimuli mai mare decât cea mai recentă ofertă făcută de Casa Albă democraților din Congres. Acesta a dat vina pe președintele Camerei, Nancy Pelosi, pentru impasul care a lăsat pe oameni convinși că nu vor primi un alt stimulent financiar înainte de alegerile de pe 3 noiembrie.

„Nu vrea să dea nimic”, a spus Trump despre Nancy Pelosi. 

Când a fost întrebat dacă este pregătit se gândește la mai mult decât cea mai recentă propunere de la Casa Albă, un pachet de ajutor de 1,8 trilioane de dolari, Trump a spus: „Absolut că da” și și-a invocat tweet-ul de la începutul acestei săptămâni pentru a „merge la mare sau a merge acasă” pe un stimulent financiar. Președintele a mai spus că l-a îndrumat pe secretarul Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, persoana principală a administrației în discuțiile legate de stimulent, să îi propună lui Pelosi o ofertă mai mare.

Numărul americanilor care solicită ajutoare de șomaj în SUA a crescut în mod neașteptat săptămâna trecută la 898.000, a informat joi Departamentul Muncii din SUA. Adică cu 53.000 mai mult decât săptămâna precedentă, potrivit AlJazeera.

În primăvară, Trump a acordat cetățenilor americani un stimulent financiar de câte 1200 de dolari fiecărui cetățean care a plătit taxe în anul 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel