Tragedie într-o familie din Sibiu

Politia
Politia

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă după ce un băieţel din localitatea Vurpăr, a decedat vineri, la trei zile după ce s-a născut, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Copilul s-a născut marţi, 7 mai, în Maternitatea din Sibiu de unde a fost externat. Vineri, 10 mai, o femeie a sesizat Poliţia că băieţelul a decedat în locuinţa părinţilor săi.

"La data de 10 mai a.c., in jurul orei 23,45, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Sibiu cu privire la faptul că un sugar născut în data de 7 mai, băieţel, ar fi decedat în locuinţa părinţilor din localitatea Vurpăr. Poliţiştii care s-au deplasat la adresa menţionată împreună cu medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanţele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Vezi și: Tânăr care şi-a înjunghiat iubita, cercetat în libertate. "Fapta nu este atât de gravă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel