Tânăr care şi-a înjunghiat iubita, cercetat în libertate. "Fapta nu este atât de gravă"

Caz şocant în judeţul Prahova. Un tânăr care şi-a înjunghiat iubita este cercetat în stare de libertate. Magistraţii au decis că "fapta nu este atât de gravă" şi au schimbat încadrarea de la "tentativă de omor" la "loviri şi alte violenţe". 

Agresiunea a avut loc sâmbătă, 11 mai, în satul Plaiul Câmpinii din comuna prahoveană Şotrile. Tot scandalul a început după ce o tânără, în vârstă de 18 ani, a decis să pună capăt relaţiei pe care o avea de câteva luni cu un bărbat mai mare decât ea cu patru ani. Femeia și-a strâns lucrurile și a plecat la mama sa, dar bărbatul a venit după ea și a agresat-o.

Bărbatul a atacat-o pe tânără cu un briceag și, potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, a tăiat-o în zona gâtului şi i-a provocat mai multe plăgi punctiforme la nivelul feței. În apărarea fetei au sărit rudele sale. Rănită, fata a fost transportată la spitalul din Câmpina.

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, dar procurorul de caz a apreciat că fapta tânărului nu poate fi încadrată la tentativă de omor astfel că agresorul a fost lăsat în libertate.

Bărbatul este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi are restricţie să se mai apropie de victimă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel