Toți românii dintr-un avion care a aterizat în Creta, testați, deși autoritățile elene anunțaseră altceva. Pasager: "A fost o surpriză pentru toți"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Românii care au aterizat în Creta pe Aeroportul Heraklion, cu o cursă care a adus turiști din București și Cluj Napoca, au fost testați COVID.

Testarea a durat peste 3 ore, a povestit unul dintre pasagerii aflați în avion, la Digi24 . Acesta a adăugat că, din spusele personalului de la hotel, că acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul turiștilor din alte țări. Acest eveniment vine după ce, ieri, Ministerul Turismului din Grecia a transmis că "testele aleatorii vor fi efectuate cu frecvență scăzută. Probabilitatea testării cetățenilor români este foarte mică”.

"A fost o surpriză pentru toți pasagerii avionului, cred, pentru că toți eram convinși că testarea va fi aleatorie. Am fost înghesuiți într-un spațiu de nu mai mult de 50 de metri pătrați, nu ni s-au oferit explicații și am înțeles după câteva minute că urma să fim testați absolut toți, lucru care s-a și întâmplat. (...) Au fost testați inclusiv bebelușii", a spus el.

Toți pasagerii avionului completaseră online formularul necesar pentru a intra în Grecia și pe baza acestuia au fost testați, din spusele bărbatului. El a adăugat că pasagerii din celelalte avioane care au aterizat în Creta au fost lăsați să plece fără a fi testați, iar explicația dată de angajații aeroportului a fost că erau fie curse interne, fie curse cu escală la Atena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel