Tonel Pop, trei acuzații grave, într-o singură zi, în spațiul public. Strategia pe care au aplicat-o și alți avocați celebri

Tonel Pop a apărut public în cazul Caracal, ca avocat al familiei Melencu, imediat după mediatizarea cazului. 

De-a lungul anilor, mai mulți avocați au devenit cunoscuți în spațiul public și, prin urmare, foarte bine cotați, după ce s-au identificat ca apărători în cazuri supramediatizate. 

”Mi se pare că exagerează și că folosește o strategie de câștigare a notorității. În acest scop, consider că face declarații controversate, scenarii. Cred că Baroul ar trebui să-și exprime părerea și mai consider că procurorii trebuie să facă ce au spus, adică să meargă în instanță pentru obstrucționarea justiției” consideră jurnalistul Val Vâlcu. 

Doar astăzi, avocatul Tonel Pop a lansat trei acuzații clare, cu subiect și predicat, în spațiul public: 

- ”procurorii m-au amenințat că-mi fac și mie dosar penal dacă nu fac ce vor dânșii” 

-  ”au fost activaţi toţi băieţii din presă pentru a face un curent de opinie împotriva mea, presa este activată cu acest mesaj”

- ”judecătorul care a dat această hotărâre - n.r. de aducere cu mandat a Monicăi Melencu- a fost informat - n.r.  de către procurorii, după cum a spus ulterior-  că aceste probe - biologice de la mamă n.r.- au fost DIS-TRU-SE” 

Sunt trei acuzații pe care le-a făcut doar astăzi în spațiul public Tonel Pop. În prima situație, potrivit celor declarate de către Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT, procurorii l-au chemat pe Tonel Pop, în calitate de avocat al familiei Melencu, la DIICOT, pentru a discuta de invitațiile trimise Monicăi Melencu, pentru a se prezenta să dea probe biologice. Tonel Pop a primit un fel de avertisment verbal de la avocați să nu mai obstrucționeze justiție, pentru că, în caz contrar, îl vor acționa în instanță. Dacă spui cuiva că-l vei acționa penal nu înseamnă că-l ameninți, ci că va răspunde conform legii. 

În a doua situație, Tonel Pop se prezintă ca o victimă a presei, neasumându-și probabil criticile la care se aștepta, fiind văzut, în urma declarațiilor făcute public, ca vinovat pentru situația creată astăzi în curtea familiei Melencu. 

Cu privire la ultima acuzație, Tonel Pop a avut un schimb de replici cu Oana Zamfir, la Antena 3, și a recunoscut că n-are dovada celor pe care le susține, dar știe el. Vezi AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel