Toma Petcu (ALDE): Gheorghe Ştefan (PNL) a ales să intre în echipa ALDE

Preşedintele Organizaţiei judeţene ALDE Giurgiu, ministrul energiei, Toma Petcu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că fostul preşedinte al Organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a ales să intre în ALDE.

"Apreciez foarte mult decizia domnului Gheorghe Ştefan de a se alătura echipei ALDE, este un om care şi-a asumat o organizaţie destul de grea atunci când a preluat PNL Giurgiu. PNL dovedeşte cu fiecare zi că nu mai este acelaşi partid în care ne-am regăsit la un moment dat şi eu şi domnul Ştefan, PNL devine un partid al răfuielilor interne, al conflictelor. Cred că această politică dăunătoare pentru PNL a făcut să gonească foarte mulţi oameni politici de calitate din toată ţara de la PNL. Gheorghe Ştefan, dincolo de a fi preşedintele PNL Giurgiu, a fost vicepreşedinte la nivel naţional şi este un bun specialist pe agricultură. Cred că expertiza şi calităţile umane sunt cele care ne-au convins atât pe mine, cât şi pe domnul Călin Popescu Tăriceanu să stabilim că avem proiecte comune şi avantajul de a lucra împreună este mai mare decât acela de a sta separat sau în alte echipe. Mă bucur şi apreciez decizia dumnealui de a veni alături de noi', a declarat Toma Petcu.

El a menţionat că în şedinţa Biroului Politic Teritorial convocată joi a fost stabilită cooptarea lui Gheorghe Ştefan până la alegerile în cadrul organizaţiei teritoriale ca vicepreşedinte şi acesta va activa în departamentul de agricultură.

'Sunt fericit să mă aflu din nou în faţa dumneavoastră, de această dată în sediul ALDE. Nu a fost uşor pentru mine să iau decizia de a veni în ALDE Giurgiu, având în vedere că ultimii patru ani au însemnat pentru mine multă muncă şi sacrificii, chiar dacă rezultatele în PNL nu au fost mulţumitoare', a declarat Gheorghe Ştefan.

El a amintit că în primăvară, în PNL Giurgiu au avut loc alegeri interne. 'Au trecut şase luni de zile iar eu, Gheorghe Ştefan, nu mă mai regăsesc în noul PNL, pentru că este total deprofesionalizat. Sunt la ALDE Giurgiu pentru că apreciez foarte mult organizaţia pe care o conduce domnul Toma Petcu. Sunt în ALDE pentru că am lucrat patru ani de zile cu domnul Tăriceanu, sunt în ALDE Giurgiu pentru că echipa de aici mi se pare o echipă unită, serioasă, determinată să facă lucruri bune pentru judeţ şi poate cel mai mult apreciez că au o atitudine echidistantă, neimplicându-se în niciun scandal. Sper ca prin venirea mea şi ceea ce pot să fac, să aduc o plusvaloare şi ALDE Giurgiu, la următoarele alegeri, să fie a doua forţă politică a judeţului', a mai afirmat Ştefan, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel