Toader, răspuns după reproșul lui Dragnea

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader, ministrul de Justiție, a făcut declarații, într-un interviu realizat de Oana Zamfir, pentru emisiunea Ediție Specială, de la Antena 3. Cum îi răspunde lui Liviu Dragnea.

Tudorel Toader a comentat declarația liderului PSD, portivit căreia "aprecierea faţă de un om nu poate compensa lipsa de decizie"

Oana Zamfir: "Este o presiune asupra dumneavoastră acest enunţ public al preşedintelui PSD Liviu Dragnea?".

"Eu nu l-am auzit pentru că eram într-un interviu la un alt post de televiziune. Chiar nu am timp să stau toată seara la televizor. Nu îl simt ca o presiune. Presiunea poate fi atmosferică, psihică. Dacă tu, ca demnitar, nu ai pregătirea de a face faţă unor astfel de aşa-zise presiuni, de a-ţi îndeplini obligaţia legală independent de ce zice unul, ce zice altul, înseamnă că nu eşti pregătit pentru postul respectiv. (...)

Faptul că m-aţi mai văzut mai des la PSD are o explicaţie: sunt independent politic, dar fac parte dintr-un guvern. Capitolul pe justiție face parte din programul de guvernare. Am fost invitat la două CEX-uri și am dat curs invitaţiei. Dragnea a zis, mai în glumă, mai în serios: Pare că vă place la noi! (...) Există un capitol pe justiţie. Deciziile mele au ieşit din capitolul dedicat justiţiei. Deciziile mele trebuie să fie pentru buna punere în aplicare a celor scrise în programul de guvernare", a declarat Tudorel Toader.

Vezi și: Tudorel Toader: Nu îmi este teamă. Am stins focul!


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23