Toader, decizie. Mircea Badea: Nimic nu mă încântă mai tare...

Mircea Badea
Mircea Badea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunțat, vineri, că nici unul dintre cei patru procurori care s-au înscris în cursa pentru șefia DNA nu l-a convins. În acest context, Mircea Badea a avut o reacție pe Facebook.

"Nimic nu mă încântă mai tare decât să văd cum se tăvălește în chinuri propaganda cu epoleți pentru că i-a respins Tudorel Toader pe ăia patru", a scris, vineri, 27 iulie, Mircea Badea pe rețeaua de socializare Facebook.

Cei patru nu au fost suficient de convingători în faţa ministrului Justiţiei, care a anunţat deja că va relua procedura de selectare a procurorului pe care urmează să îl propună la şefia DNA.

"În cadrul procesului de selecţie s-a apreciat că niciunul dintre candidaţi nu îndeplineşte cerinţele necesare desemnării pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, niciun candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situaţiei actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanţelor manageriale", explica Ministerul Justiţiei.

 

Vezi și: DNA, candidați. Proiectele manageriale cu care a concurat fiecare. Documente


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel