Terminator: Dark Fate, lider în box office-ul nord-american

Lungmetrajul SF "Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate", de Tim Miller, cu veteranii Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, cu încasări de 29 de milioane de dolari în weekendul premierei.

"Terminator: Dark Fate" îi reunește, pentru prima dată după 28 de ani, pe câștigătorul premiului Oscar James Cameron, în calitate de producător, și pe actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune. Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal - un Rev-9 (Gabriel Luna) - călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul "Joker", regizat de Todd Phillips, se menține pe poziția a doua, după ce a obținut încasări de 13,9 milioane de dolari de vineri până duminică. Pelicula "Joker" a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron și Zazie Beetz, reiterând un personaj de benzi desenate din universul DC. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj disprețuit de societate. Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix, locuiește împreună cu mama lui și suferă de o tulburare neurologică. Anumite circumstanțe îl transformă pe Arthur Fleck dintr-un personaj ignorat de comunitate în precursorul unor mișcări sociale violente, citează Mediafax.

Maleficent a coborât pe locul 3

Liderul săptămânii trecute, filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil", regizat de Joachim Rønning, cu Angelina Jolie și Michelle Pfeiffer în distribuție, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 12,17 milioane de dolari. Filmul "Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil" prezintă evenimente petrecute la câțiva ani după cele descrise în "Maleficent". Cea de-a doua parte a poveștii explorează şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină regină. Noi alianţe se formează şi noi personaje negative apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Actorii Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer aduc lumea fantastică pe marile ecrane.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Harriet", de Kasi Lemmons (12 milioane de dolari), "Familia Addams/ The Addams Family", de Greg Tiernan și Conrad Vernonde (8,49 de milioane de dolari), "Zombieland: Rundă dublă/ Zombieland 2: Double Tap", de Ruben Fleischer (7,35 de milioane de dolari), "O aplicaţie de coşmar/ Countdown", de Justin Dec (5,85 de milioane de dolari), "Black and Blue", de Deon Taylor (4 milioane de dolari), "Motherless Brooklyn", de Edward Norton (3,65 de milioane de dolari), și de "Arctic Justice/ Arctic Dogs", de Aaron Woodley (3,1 milioane de dolari).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel