Teodorovici, mesaj ferm, după vizita în Cuba: Nu salvăm doar viața unui copil de PSD-ist

Ema Apostu / 18 dec 2018 / 21:04
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a oferit mai multe explicații legate de vizita în Cuba, alături de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, transmițând un mesaj ferm.

"Scopul acestei vizite a fost aşa... am avut trei subiecte de discuţie: 1. datoria istorică a celor din Cuba faţă de noi; 2. redeschiderea relaţiilor comerciale cu Guvernul cubanez; 3. sănătate - subiect de la care am plecat cu doamna ministru Sorina Pintea. S-a făcut un acord la nivel guvernamental şi se va semna anul viitor, în ianuarie-februarie, cu cei din Cuba", a declarat Teodorovici, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Vezi și: Teodorovici: Trebuie să cadă capete. Să-și asume!

"Nu salvăm viaţa unui PSD-ist sau a unui copil de PSD-ist"

 

"Încercăm să aducem în România acel remediu pentru zona de oncologie, pentru copii în special şi nu numai, unde cubanezii stau foarte bine. Pe piaţă, aud tot felul de păreri neavizate (...) Le salvăm vieţile oamenilor din România. Nu salvăm viaţa unui PSD-ist sau a unui copil de PSD-ist. Salvăm vieți şi de PSD-iști, şi de PNL-iști, şi de USR-iști şi de tot ce înseamnă această ţară (...) Întâlnirea a avut loc într-o zi de duminică. Au acceptat în ultima clipă vizita. De-aia am plecat noi în ultima clipă şi a fost acel cost al biletului", a mai spus ministrul de Finanțe.

Vezi și: Buget 2019. Teodorovici: Avem o etapă de parcurs