Tăriceanu candidează la prezidențiale.. Roșca Stănescu: Problema, la Dăncilă

Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă
Călin Popescu-Tăriceanu și Viorica Dăncilă

În direct la România TV, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale. 

”Cu certitudine Călin Popescu Tăriceanu va candida. Va candida pentru că are o notorietate de 100% și o popularitate ridicată, o favorabilitate care-l plasează pe locul doi, trei, în funcție de diverse măsurători în topul prezindențiabililor. În felul acesta cu favorabilitatea aceasta foarte mare, poate să crească ratingul partidului pe care îl conduce”, a declarat  Sorin Roșca Stănescu, în direct la România TV.

Șanse reale să câștige


"Pe de altă parte, dacă va fi sprijinit de PSD, are șanse reale să intre în turul doi de scrutin și eventual să câștige alegerile prezindențiale. Problema este la doamna Dăncilă. Dacă doamna Dăncilă a încheiat un pact, așa cum o acuză adversarii domniei sale, chiar din propriul partid, cu președintele Klaus Iohannis ca să plaseze un iepuraș pe post de candidat prezindențial, ca să-i lase drum liber lui Iohannis, cel puțin din partea stângă, în schimbul rămânerii ei la conducerea Guvernului, atunci, sigur că da, lucrurile se schimbă, dar domnul Tăriceanu, în mod cert, va candida", a mai adăugat acesta.  

Vezi și: România TV: Tăriceanu candidează la prezidențiale, fără susținerea PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel