SZOBY CSEH a murit. Szobi Cseh, decorat post-mortem de Traian Băsescu

SZOBY CSEH a murit. Traian Băsescu l-a decorat, vineri, post-mortem pe cascadorul Szoby Cseh, pentru talentul şi profesionalismul dovedite în cinematografie, teatru şi televiziune, precum şi pentru implicarea în combaterea unor fenomene sociale negative, potrivit unui comunicat al Preşedinţiei.

SZOBY CSEH a murit. Preşedintele a semnat, vineri, decretul de decorare post-mortem a cascadorului Szobi Cseh, decedat în noaptea de joi spre vineri, scrie Mediafax.

"În semn de înaltă apreciere pentru talentul şi profesionalismul dovedite de-a lungul carierei sale din cinematografie, teatru şi televiziune, pentru dăruirea şi abnegaţia cu care a luptat pentru combaterea unor fenomene sociale negative prin metode noi bazate pe arta spectacolului şi pe sport, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit post-mortem Ordinul Naţional Steaua României - în grad de Cavaler maestrului Cseh I. Szabolcs-Imre (Szoby Cseh)", informează Administraţia Prezidenţială.

VEZI ȘI: Szobi Cseh, cum arăta în ultimele zile de viață-FOTO

SZOBY CSEH a murit. Decorarea a fost făcută la propunerea preşedintelui.

SZOBY CSEH a murit. Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, la vârsta de 71 de ani, fiind diagnosticat cu mielom multiplu.

SZOBY CSEH a murit. El a decedat după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale, hepatice, cardiace şi pulmonare severe, acesta nerăspunzând la tratamentul intensiv aplicat, precizează, într-un comunicat de presă, Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel