Festivalul Usturoiului din Gilroy, California, focuri de armă - update

Poliţia din California a răspuns la focuri de armă care s-au înregistrat la un festival gastronomic.

Update 2: Patru persoane, printre care și principalul suspect, au fost ucise în urma atacului armat produs la Festivalul Usturoiului din statul american California, au anunțat autoritățile locale, citate de Reuters și CNN. Alte cel puțin 15 persoane au fost rănite, a transmis Scot Smithee, șeful poliției din orașul Gilroy.

Update 1: Este vorba despre Festivalul Usturoiului din Gilroy, California.

Poliţia din California a răspuns duminică după-amiază la focuri de armă care s-au înregistrat la un festival gastronomic, implicând un număr neprecizat de victime, transmit dpa şi AFP. 

„Gândurile poliţiei din departamentul Gilroy şi ale întregii comunităţi sunt alături de victimele împuşcăturilor de azi de la Festivalul Usturoiului. Scena este încă activă', a scris pe Twitter poliţia locală.

Focurile de armă au făcut 11 victime, a transmis NBC News, citând surse de pe serviciile de ambulanţă chemate la Gilroy Garlic Festival, un eveniment anual cu o durată de trei zile în oraşul Gilroy.

Înregistrări video postate pe reţele sociale arată persoane care par să fugă de un atacator, unele informaţii anunţând mai mulţi posibili agresori, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel