EXCLUSIV  Stenograme CEx. Dragnea i-a umilit pe miniștrii lui Tudose. ”Guvernul meu”, varianta PSD

Unul dintre miniștrii guvernului Tudose, eliminat din guvernul Dăncilă, a explicat pentru DCNews strategia prin care Liviu Dragnea și-a impus în CEX lista favoriților, făcând din votul de nominalizare o formalitate.

Acum, Dragnea poate spune ca Iohannis: ”am obținut guvernul meu”, ne-a declarat sursa citată. Cum a reușit? Manevra a început cu o seară înainte, când i-a chemat pe miniștrii în funcție și le-a pus ca dimineața, la prima oră să-și anunțe retragerea. Nu v-ați întrebat ce i-a apucat pe mai mulți miniștri să-și anunțe demisii înainte de CEX, într-un act de sinucidere colectivă?

În sală, a început să-i laude pe cei care urmau a fi lichidați. A luat cuvântul și a început cu Marcel Ciolacu. Că e cel mai bun, că a muncit mult, ba chiar l-a ironizat că adormea la guvern, de obosit ce era. Despre Dunca a spus că a făcut o alegere înțeleaptă, că a lăsat guvernul ca să se ocupe de filiala Brașov, care va merge din succes în succes. Aici sala a început să râdă, că nu-i părea rău nimănui că îl ia la mișto pe Dunca.

Felix Stroe a făcut lucruri inimaginabile pentru autostrăzi

Dar, a urmat cu laude la adresa lui Felix Stroe, în același timp ironizându-l: a făcut lucruri inimaginabile pentru autostrăzi și e păcat că nu continuă, iar cel care vine să-i ducă gândirea mai departe. I-a mulțumit lui Bodog pentru toată activitatea, a spus că îl iubesc și doctorii și pacienții, că e un om de mare calibru. În sală au apărut murmure: dacă sunt buni toți, de ce îi schimbi? De ce să se umilească, retrăgându-se singuri?

Tudose să stea în banca lui, banca vicepreședinților

L-a ironizat și pe Mihai Tudose, a spus că a redevenit Mihai cel de altădată, să stea în banca lui, unde stau vicepreședinții, că între ei lucrurile au revenit la fel ca înainte. Tudose era negru de supărare, nici nu s-a uitat la Dragnea, cât a vorbit.

După această ședință de umilire publică la care ne-a supus, a urmat partea a doua a scenariului, când pe lista de candidați au fost și cei care își anunțaseră retragerea. Astfel, din doi pe loc a rămas doar un candidat, cel stabilit dinainte. Așa ne-am trezit cu nume de care nu auzise nimeni până la ședința CEx, a concluzionat sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel