EXCLUSIV  Reacția protestatarilor la o întrebare despre vicepremierul Ciolacu-VIDEO

Scutaru Cristina / 19 ian 2018 / 12:59 Salveaza PDF Comentarii

În ultimul interviu acordat la Antena 3 în calitate de premier, Mihai Tudose spunea că vicepremierul Marcel Ciolacu este cel mai muncitor om din Guvern, fiind printre ultimii care plecau din instituție.

"Lumea râde de el că este ministru fără portofoliu, adică vezi-Doamne că nu prea face nimic. Vă zic că muncește mai mult decât orice alt ministru. Puteți verifica pe camere: omul ăsta nu a stat niciodată la serviciu mai puțin de 12 ore pe zi", spunea Mihai Tudose despre Marcel Ciolacu doar cu câteva zile înainte de a părăsi împreună Guvernul.

În acest context, am vrut să vedem ce știu protestatarii Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu despre cel considerat de Mihai Tudose drept cel mai muncitor om din Guvern.

"Pentru că vorbiți despre specialiștii din PSD, în ultimul interviu acordat la Antena 3, Mihai Tudose s-a referit în termeni elogioși la vicepremierul Marcel Ciolacu", a zis Anca Murgoci.

"Da... știu că Marcel Ciolacu este din... Buzău? Și cam atât știu despre el. Există această posibilitate (n.r - să fi fost cel mai muncitor din Guvern). Nu cunosc", a fost răspunsul lui Cristian Mihai Dide.

"Depinde și în ce direcție muncește. (...) Dacă tot vorbim despre simpatiile legate de PSD, eu mi-aș dori să văd oameni ca Mihai Chirica de la Iași. Mi-aș dori să facă pași mai puternici. În rest... știu ei mai bine unde se găsesc oamenii competenți și ce sunt capabili să facă", a adăugat Tudor Cârstoiu.

Iată momentul din interviu:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24