Ștefan Bănică jr i-a luat fața Mirabelei Dauer! A refuzat, deși putea să i-o facă

Ștefan Bănică jr a dezvăluit că regretatul compozitor Marcel Dragomir a vrut să-i încredințeze mai multe piese pe care, după ce el le-a refuzat, au ajuns șlagăre în repertoriul Mirabelei Dauer. Artistul spune că a cântat mereu doar muzică apropiată sufletului său. Mai mult, Ștefan Bănică jr susține că a compus peste 100 de melodii.

Ștefan Bănică jr o putea lăsa fără câteva melodii de succes pe Mirabela Dauer după ce compzitorul Marcel Dragomir i-a propus mai multe melodii. Cântărețul le-a refuzat însă pe motiv că „nu erau genul lui”. Una dintre acest piese este „E bine, e foarte bine!”, ajunsă șlagăr în interpretarea Mirabelei Dauer.

Invitat la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, Ștefan Bănică jr și-a amintit de începuturile carierei lui. „Înainte de revoluție (1989 - n.r.) existau compozitori și cântăreți. Întotdeauna mi-am compus singur piesele, dar nu neapărat pentru că nu îmi place să depind de alții. Una dintre primele mele piese e din 1984. Am 16 albume și peste 100 de piese pentru care am scris muzica și versurile. E vorba de piesele în limba română. Respect oamenii care au constanță și mai ales reușite”, a povestit cântărețul.

Ștefan Bănică jr: „Toți băieții tari își țineau pletele”

Ștefan Bănică jr și-a amintit și de vremea liceului, când toți băieții trebuiau să fie tunși regulamentar. „Pe vremea mea, se spunea hălăciugă la părul mare. Toți băieții tari de pe vremea aceea își țineau pletele, era ca un gest de frondă față de regimul comunist”, a mai spus artistul care a lansat recent melodia „Până la cer”. În videoclipul acestei piese, lansate cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, joacă fiul lui, Ștefan (17 ani), și prietena lui de la cursurile de actorie. „Acum, de Valentines Day, sărbătorim iubirea, în martie sărbătorim femeia”, a spus Ștefan Bănică jr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel