Stații încărcare mașini electrice, lansare. Firea, prezentă la eveniment

Mașini electrice
Mașini electrice

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va participa vineri, de la ora 14.00,  la lansarea primelor stații de încărcare a mașinilor electrice din cadrul proiectului „Program multianual de creștere a calității aerului și de sprijinire a mobilității electrice, nepoluante, prin dezvoltarea infrastructurii pentru încărcarea autovehiculelor electrice în Municipiul București".

Evenimentul, realizat in colaborare cu Primaria Sectorului 4, va avea loc în parcarea situată pe Str. Pridvorului, intersecție cu Str. Secerei (lângă Palatul Copiilor), în sectorul 4 al Capitalei.

În cadrul primei etape a proiectului, Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Energetică București, a amplasat 7 stații complet funcționale, care au fost montate în 3 parcări ale Primăriei Sectorului 4, după cum urmează: 4 stații de încărcare în parcarea din Str. Pridvorului, intersecție cu Str. Secerei, 2 stații în parcarea din str. Izvorul Rece și 1 stație în parcarea din str. Racovita (lângă depoul Societății de Transport București).

Proiectul de instalare a stațiilor de încărcare mașini electrice se va derula pe parcursul următorilor doi ani și presupune, în final, amplasarea a 300 de astfel de stații care vor putea fi folosite de posesorii de autoturisme electrice.

Vezi și: Firea, companii primărie: Nu au cum să fie închise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel