Firea, companii primărie: Nu au cum să fie închise

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dorit să lămurească public dosarul companiilor primăriei, un subiect controversat, despre care Gabriela Firea spune că sunt la mijloc mai multe șicane. 

"Aceste companii nu au cum să fie închise. Am văzut titlurile care provin doar din declarațiile liderilor USR de pe Facebook, că aceste companii sunt ilegale. Nu, Curtea de Apel nu spune așa ceva. Curtea de Apel a apreciat faptul că decizia inițială de înființare ar trebui să fie votată cu două treimi, și nu cu jumătate.

Subliniez, bugetul nu este parte a patrimoniului, în toată țara, companiile au fost înființate cu jumătate plus unu din consilierii locali sau municipali, și nu cu treimi. Este o șicană din păcate cinică, este o bucurie de scurtă durata".

Ce înseamnă acest lucru: că s-ar bloca Bucureștiul dacă nu s-ar activa aceste companii?, a fost întrebarea adresată de un reporter tv primarului Capitalei.

"Compania Națională de Consolidări, în acest moment, lucrează deja în 42 de imobile cu bulină. Documentațiile tehnice sunt aproape finalizate pentru încă 56.

Compania Dezvoltare durabilă realizează în acest moment zeci de studii de fezabilitate și proiecte tehnice pt toate marile lucrări de infrastructură și de investiții din Capitală", a declarat Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel