Stanciu, transfer la Sparta Praga: ”Atât lipsește”

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Nicolae Stanciu (24 de ani) trebuie să se înţeleagă cu şefii lui Sparta Praga privind transferul de cinci milioane de euro. Potrivit agentului jucătorului, acesta este ultimul obstacol din mutarea care va intra în istoria campionatului Cehiei.

Presa din Cehia notează că Anderlecht şi Sparta Praga sunt foarte aproape să bată palma pentru o sumă care se învârte în jurul a cinci milioane de euro, iar varianta e confirmată şi de soţia lui Laurenţiu Reghecampf, care susţine că transferul e rezolvat în proporţie de 80%. Ce lipseşte? Un acord privind salariul lui Stanciu, unul care în Belgia se ridică la aproximativ un milion de euro pe an, scrie Prosport: "Sunt discuţiile foarte avansate, nu e 100%. Mâine vom şti mai multe, dar acum discuţiile sunt legate de salariul jucătorului. Cluburile s-au înţeles în proporţie de 80%", a spus agentul lui Stanciu, la Digi Sport.

Deşi Sparta Praga e în pole-position pentru transfer, Stanciu mai are şi alte variante, în cazul în care nu e mulţumit de reţeta financiară a mutării în Cehia: "Nicuşor are variante, iar mâine vom şti salariul pe care-l oferă fiecare echipă negru pe alb. Mai sunt şi alte variante, mâine sau cel târziu poimâine vom semna cu unul dintre cluburi. Are două oferte din Ţările Arabe, una de la Sparta Praga şi mai avea una din Turcia, dar a refuzat-o", a mai declarat soţia lui Reghecampf.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel