Sora lui Sergiu Nicolaescu vrea să dea Spitalul Elias în judecată. Vezi motivul

iolanda-nicolaescu
iolanda-nicolaescu

Scandalul iscat pe averea lui Sergiu Nicolaescu, între sora acestuia, Iolanda Nicolaescu, și soția regizorului, scoate la iveală lucruri care până acum păreau lămurite definitiv.

Într-o declarație pentru libertatea.ro, Iolanda Nicolaescu este convinsă că fratele său nu ar fi murit, dacă medicii care l-au tratat în ultimele sale zile și-ar fi dat mai mult interesul, motiv pentru care intenționează să acționeze unitatea spitalicească în care a fost tratat în judecată: “Mă gândesc serios să dau Spitalul Elias în judecată, pentru malpraxis. Sergiu a murit cu zile”, a declarat sora regizorului Segiu Nicolaescu.

De altfel, Iolanda Nicolaescu, în procesul deschis pentru succesiune în urma decesului fratelui său, solicită judecătorilor să anuleze testamentul care îi dădea soției regizorului, Dana Nicolaescu, dreptul să administreze întreaga avere. În plus, conform actelor de la dosarul de succesiune, se pare că marele regizor nu şi-ar fi dorit să fie incinerat.

Potrivit sursei citate, în cuprinsul testamentului, Sergiu Nicolaescu scria, referitor la soţia sa: “O rog pe legatara mea să mă îngrijească aşa cum a făcut-o şi până acum şi să mă înmormânteze după datinile creştineşti”.

Faptul că soția regizorului a ales să incinereze corpul regizorului, dar și ipoteza că actul testamentar n-ar fi înregistrat nicăieri, au înfuriat-o pe Iolanda Nicolaescu, care, în cererea de chemare în judecată susține următoarele: "Sergiu nu şi-a dorit ca memoria să-i fie asociată cu un ritual păgân, apt să conducă la polemici şi dispute inutile fără legătură cu personalitatea sa".

Sergiu Nicolaescu a decedat la 82 de ani pe 3 ianuarie, la ora 8.20. El a ajuns la Spitalul Elias din Bucureşti pe 26 decembrie 2012, când s-a internat după ce a căzut în drum spre garajul său şi i s-au fisurat câteva coaste. La acea vreme, regizorul le-a spus doctorilor că avea dureri abdominale, dar şi că nu are poftă de mâncare. Pe 28 decembrie, el a fost operat de peritonită, însă șase zile mai târziu, regizorul a făcut stop cardiac, în urma apariției unor complicaţii cardiace şi pulmonare, pe fondul degradării progresive a funcţiei respiratorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel