EXCLUSIV  SONDAJ CONTROVERSAT cu USR. Val Vâlcu: ”Discutăm la nivel de miracol”

A fost dat, pe surse, într-o anumită parte a presei, un sondaj intern al USR. Cifrele apărute nu au nicio explicație logică.

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat procentele. PNL se situează pe primul loc înaintea alegerilor parlamentare, cu 30% din intențiile de vot ale alegătorilor. Vorbim de acest procent în condițiile în care se simte o nemulțumire în societate legată de modul în care Guvernul gestionează pandemia. Oamenii rămân fără loc de muncă, angajații din HoReCa protestează, salariile se diminuează, dar PNL este pe primul loc în intenția de vot. Guvernul crește ”ca din apă”, deși românii sunt nemulțumiți.

Pe locul doi se află, la egalitate PSD și USR PLUS, cu 23% din intențiile de vot ale alegătorilor. Este adevărat că sunt unii pătimași care cred că pentru orice merge rău este vina PSD-ului. Probabil și dacă PSD s-ar desființa, tot acest partid ar fi de vină pentru ce s-ar întâmpla în societate. Anti-PSD-ismul deja nu mai este o sectă, deja pare o religie.

Nu știm cine a făcut acest sondaj. Apare doar în presa de propagandă USR. Fiind neasumat, cifrele par a fi distorsionate. Nu există justificare pentru procentele apărute. Cum este posibil ca USR să crească la 23%, de la ultimele alegeri fără să facă absolut nimic? Adică a crescut de aproximativ trei ori fără să se întâmple nimic notabil și fără să ia votanți de la PNL. Sondajul nu are explicație logică, spune jurnalistul Val Vâlcu. Discutăm la nivel de miracol cu aceste procente.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel