PSD, ședință de foc la Neptun. Invitatul special. Cine este ministrul care lipsește

Social-democrații se reunesc astăzi la Neptun, în ședința CExN. 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Mihai Tudose sunt prezenți. La ședința PSD este invitat și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Listă discuții

Pe ordinea de zi se află programul de acţiuni politice pentru perioada septembrie - decembrie 2017, stadiul încheierii protocoalelor de colaborare judeţene PSD - ALDE, o informare privind numărul şi structura pe vârste şi profesii a membrilor PSD, precum şi organizarea la nivel naţional şi judeţean a Departamentului Naţional al Resurselor Umane al PSD şi a Direcţiei de gestionare a carierei politice. Social-democraţii vor mai discuta despre îmbunătăţirea activităţii politice a organizaţiilor judeţene şi reflectarea în presa locală a acţiunilor guvernamentale şi politice centrale şi locale ale PSD. Liviu Dragnea a avut joi, tot la Neptun, o întâlnire cu liderii organizaţiilor judeţene ale PSD.

Olguța lipsește

”Mâine (vineri - n.r.), doamna Olguţa Vasilescu nu poate veni. Am avut o întâlnire cu dumneaei azi-dimineaţă. Am discutat şi cu primul ministru, cred că săptămâna viitoare vom discuta. O să avem din nou o întâlnire a Comitetului Executiv în weekend, grupurile parlamentare şi Guvern, tot pe aici”, a declarat joi, la Neptun, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel