EXCLUSIV  ȘOC pentru o zodie. Ce i se întâmplă în curând. Nu poate scăpa

Horoscop
Horoscop

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat previziunile valabile pentru perioada 16-22 septembrie 2019. O zodie va fi nevoită să facă un lucru neplăcut pentru ea.

„Luna Plină de vineri a fost activă pe partea financiară. Mulți au trebuit să renunțe la o sumă de bani sau poate și-au dat seama că au cheltuit prea mult în ultimul timp și ar trebui să facă economii sau să taie din lista de cheltuieli pentru perioada următoare. Veți avea tendința să tăiați la ce este necesar în viața voastră și nu la răsfăț. Sfatul meu e că este mai bine să tăiați din lucrurile care vă făceau doar să străluciți. Alergați mai degrabă după alte obiective, nu după lucruri care vă îmbracă, vă înfrumusețează.

Mai ales săptămâna următoare, cu Venus și Mercur în Balanță, comunicați, citiți, învățați. Spre sfârșitul săptămânii, Mercur va face un careu cu Saturn, ceea ce vă va aduce în față faptului că nu v-ați gândit așa cum trebuie, că ați fost destul de fixiști și că nu doriți să schimbați absolut nimic. Doar că exact atunci când nu doriți să schimbați nimic, veți fi nevoiți să o faceți", a spus Daniela Simulescu despre Leu și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: DEZASTRU pentru o zodie. Luna Plină a adus haos, urmează alte piedici în septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel