EXCLUSIV  DEZASTRU pentru o zodie. Luna Plină a adus haos, urmează alte piedici în septembrie

Horoscop
Horoscop

Astrologul DC News, Daniela Simulescu, a prezentat previziunile pentru perioada 16-22 septembrie 2019. O zodie are din ce în ce mai multe întrebări.

„Luna Plină în Pești i-a buimăcit. Și-au pus la îndoială credința. Unde e Dumnezeu? Ce este? În ce am crezut până acum? Are rost să cred de acum înainte? Are rost să merg pe această cale? Are rost să am încredere în oameni și să le acord din ce în ce mai mult credit? Zilele acestea, deoarece Mercur și Venus se află în Balanță, multe dintre întrebările pe care le veți avea sunt legate de familie și de raporturile pe care le aveți cu cei dragi: dacă funcționează, dacă puteți îmbunătăți ceva, dacă doriți să-i întrebați și pe ceilalți ce puteți face pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție mult mai bună.

Cert este că pentru voi cu Saturn, reluându-și mersul direct, tot vor mai apărea mici piedici. În senul în care poate partenerul are de făcut ceva și nu îi iese la fel de ușor, poate voi cu partenerul ați dori să mergeți undeva, ați pregătit bugetul, dar nu iese așa cum ar trebui. Încă mai e ceva de rezolvat. Trebuie să aveți răbdare", a spus Daniela Simulescu despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Zodia care întâlnește pe cineva în septembrie. Stă bine și cu banii. Semn de la Univers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel