Simona Halep - noi probleme de sănătate la Beijing Open. Primele declarații

Simona Halep a cerut de două ori intervenţia fizioterapeutului, în meciul cu Alexandrova, pentru că a avut probleme la coapsa stângă.

Simona Halep a pierdut cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, în turul secund de la Beijing. Sportiva noastră a fost eliminată, ca și anul trecut, de la China Open, după o evoluție marcată de probleme medicale.

În timpul primului set, pierdut de Halep cu 2-6, ea a acuzat dureri la nivelul coapsei stângi şi a cerut intervenţia fizioterapeutului, între game-uri. Durerile nu s-au oprit nici în setul secund, unde Halep a avut nevoie încă o dată să fie masată de fizioterapeut. Problemele la coapsa stângă nu reprezintă o noutate pentru sportiva româncă.

Problemele se agravează

Simona Halep a explicat de ce a pierdut meciul de luni dimineață, 30 septembrie, din turul secund al turneului de la Beijing, în fața rusoaicei Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA. "A fost dur astăzi. Nu mi-am revenit bine după primul meci, așa că mi-a fost dificil să joc astăzi, iar ea a jucat foarte bine", a mărturisit Halep jurnaliștilor prezenți la conferința de presă, în orașul în care, în urmă cu doi ani, urca în premieră în fotoliul de lider mondial.

"Accidentarea de la Wuhan se agreavează, așa că trebuie să merg acasă și să fac un RMN… să iau o pauză și să fac tratament", a mai spus Halep, care este programată să joace mai departe în turneul de la Moscova (14-20 octombrie) și apoi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie).

În 2018, la Wuhan, în meciul cu Dominika Cibulkova, a pierdut tot din cauza unor dureri la coapsa stângă, 6-0, 7-5. Aceasta a solicitat şi atunci intervenţia fizioterapeutului, însă nu a ajutat-o să revină în joc. Tot în 2018, Simona Halep a abandonat la Beijing, în chiar primul tur, după ce a pierdut categoric primul set al întâlnirii cu Ons Jabeur, scor 1-6.

Citește și: Simona Halep - Ekaterina Alexandrova rezultat LIVE score, în turul 2 de la Beijing

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel