Sevilla l-a demis pe antrenorul Pablo Machin după eliminarea din Europa League

Mihai Ciobanu / 15 Martie 2019 / 15:48
Sevilla
Sevilla

Sevilla l-a demis pe antrenorul Pablo Machin după eliminarea din optimile de finală ale Europa League în faţa Slaviei Praga, a anunţat vineri EFE. 

Machin a fost înlocuit de Joaquin Caparros, care a mai pregătit echipa andaluză, unde era acum director sportiv. Caparros va fi pe banca echipei până la finalul sezonului, el fiind într-o situaţie similară în stagiunea trecută. Machin, care va împlini în aprilie 44 de ani, fusese numit în vara anului trecut pe banca tehnică a Sevillei, după rezultatele bune obţinute cu Girona, pe care a promovat-o în La Liga. 

După mai multe rezultate neconvingătoare în ultima perioadă, lui Machin i-a fost fatal eşecul de joi de la Praga, Sevilla înclinându-se cu 3-4 la capătul a 120 de minute, rezultatul din tur fiind 2-2. Slavia a înscris golul calificării în minutul 119, după o fază confuză. În La Liga, Sevilla este pe locul 6, după 27 de etape, la cinci puncte de ocupanta poziţiei a patra. Echipa a început bine campionatul şi a fost mult timp pe un loc de Liga Campionilor. 

Machin este al zecelea tehnician care-şi pierde postul în actuala ediţie a Primerei Division. Şapte formaţii au un antrenor nou faţă de startul sezonului. Real Madrid şi Celta Vigo au schimbat de două ori antrenorul. Real Madrid a renunţat pe rând la Julen Lopetegui şi Santiago Solari, echipa fiind pregătită acum de legendarul Zinedine Zidane, revenit după mai puţin de un an. Celta i-a concediat pe Antonio Mohamed şi Miguel Cardoso, actualul antrenor al echipei fiind Fran Escriba. 

Vezi şi:  PROTEST 15 martie. Iohannis, nou atac la PSD. Chirieac, întrebare...

Gabriela Firea, întâlnire cu Corina Creţu