EXCLUSIV  Secretul din astrograma lui Liviu Dragnea. Frica IMENSĂ a fostului lider PSD

foto Facebook Liviu Dragnea
foto Facebook Liviu Dragnea

Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al lui Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea, politician, fost președinte al Camerei Deputaților, s-a născut pe 28 octombrie 1962, îm comuna Grația. Deci avem un nativ născut cu Soarele în zodia Scorpionului. Zodia arată caracteristicile generale ale unei persoane, energia conștientă, baza astrologică. Atunci când discutăm despre un Scorpion, nu avem cum să nu menționăm motivația de a reuși cu orice preț, o intuiție uimitoare, dorința de putere absolută și control, stări extreme, testarea oamenilor din jur, gelozii, pasiune, secretomanie, intimidare, devotament pentru cauze, fie ele bune sau rele.

”Frică imensă de trădare”

Luna se afla în momentul nașterii sale tot în semnul Scorpionului. Dacă Soarele reprezintă partea conștientă, Luna se ocupă de cea inconștientă. Astfel, Liviu Dragnea are o frică imensă de trădare, neîncredere, atracție către jocuri de culise, capacitatea de a afla punctele slabe ale unei persoane, un fler nemaipomenit în situațiile de criză, și energia de a se regenera de fiecare dată. Fiind născut la Lună Nouă în Scorpion, conjunctă cu Neptun, Liviu Dragnea beneficiază de magnetismul necesar de a influența mase mari de oameni. 

Vezi și: EXCLUSIV  Alianţa pentru Patrie, val mare de înscrieri. Dragnea, despre atacul care a urmat: Au fost furate 6.000 de nume

Mercur în Balanță îl ajută să comunice cu oricine. Se poate adapta la orice persoană și situație. Acest aspect astrologic oferă multă diplomație și un discurs justițiar.

”Încredere OARBĂ”

Marte în Leu este responsabil pentru abilitățile sale de organizator, de lider și creativitatea pe care a demonstrat-o de-a lungul carierei politice. Marte în Leu predispune la încredere oarbă, la dramatizare/victimizare, dar și la decizii radicale atunci când nu îi sunt respectate ordinele.

Conjuncțiile Saturn-Nodul Sud în Vărsător și Marte-Nodul Nord i-au adus lui Liviu Dragnea anumite limitări. În ciuda oportunităților de reușită oferite de trigonul dintre Lună și Jupiter, nativul nu a putut să treacă de un anumit prag orice ar fi făcut.

Vezi și: EXCLUSIV  Obiectivul politic al lui Dragnea, dezvăluit / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel