Secretarul de stat Alexandru Rogobete, vizită la Clinica ATI din Timișoara

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Alexandru Rogobete a vizitat locul în care a pornit în călătoria profesională, Clinica ATI din Timișoara.

Alexandru Florin Rogobete este un medic și cercetător în domeniul anesteziei și terapiei intensive, cu peste 100 de articole științifice publicate și două cărți scrise. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și a obținut titlul de doctor în științe medicale în 2016. A fost coordonator de studii clinice și membru în consilii editoriale și de administrație ale unor instituții medicale prestigioase.

A fost consilier al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, și a fost implicat în implementarea programelor finanțate prin PNRR, printre care și Institutul Oncologic din Timiș. A fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății la data de 14 februarie 2023, prin decizia prim-ministrului de la acea vreme Nicolae Ciucă.

Viiztă la Clinica ATI din Timișoara

2. Foto: Face... (postare-facebook-rogobete-ilustrativ_39852900.jpg)

„Clinica ATI din Timișoara a fost locul unde am pornit în călătoria mea profesională, un loc care mi-a oferit temelia pe care am construit fiecare pas înainte.

Astăzi, când am intrat din nou în acele uși familiare, am fost cuprins de o undă de emoție și recunoștință. Prietenii mei, colegii din garda de astăzi, sunt aceiași oameni dedicați și pasionați pe care îi cunosc de atâta vreme.

A fost o adevărată bucurie să îi revăd și să îmi aduc aminte de momentele în care am crescut profesional, de lecțiile de demnitate și de grija sinceră pentru cei din jur. Aceste amintiri sunt cele care mă motivează și mă îndeamnă să continui cu devotament în fiecare zi”, se arată în postarea de pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel