Sebastian Lăzăroiu, surprins de decapitarea organizației PDL Dâmbovița

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu recunoaște, pe pagina sa de socializare, că decizia PDL de a dizolva birourile de conducere ale tuturor celor 89 de filiale locale democrat-liberale din Dâmbovița l-a uimit, și că nu exclude varianta ca mișcarea să fie una care să preceadă o eventuală alianță a partidului cu PNL.

"Nu vreau să mai intru în problemele interne ale PDL. Până la urmă ei își fac singuri drumul. M-a surprins și pe mine însă să văd cum a fost decapitată organizația Dâmbovița care a avut performanțe foarte bune la toate alegerile. Dacă îți poți permite să te debarasezi de lideri precum Florin Popescu, să dizolvi toate cele 89 de organizații locale cu 38 de primari aleși (inclusiv Târgoviște), înseamnă că fie ai un "as" în mânecă pe care nu-l știe nimeni (alianța cu Crin Antonescu?), fie Dumnezeu ți-a luat mințile ca să te piardă".

La două zile de la demiterea președintelui PDL Dâmbovița, Florin Popescu, fostul edil al Sectorului 3, interimarul Liviu Negoiță, a decapitat, miercuri, conducerile tuturor celor 89 de filiale locale. Nu a scăpat nici primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, rudă apropiată a lui Florin Popescu și singurul primar de reședință de județ pe care PDL îl mai are în Muntenia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel