EXCLUSIV  Sebastian Ghiță, achitat. Codrin Ștefănescu: Vânătoarea continuă. Sper să nu fie pedepsit

Bianca Ştefan / 14 iun 2018 / 14:46 Salveaza PDF Comentarii
Codrin Ștefănescu
Descriere foto: Codrin Ștefănescu

Sebastian Ghiță a fost achitat de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care a fost judecat pentru corupție alături de foști șefi din poliție și parchete. Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a vorbit, în exclusivitate, pentru DCNews, despre decizia de achitare. 

Sebastian Ghiță a fost achitat de ÎCCJ. Decizia însă nu este una definitivă. 

''Lui Sebastian Ghiță i s-a făcut puțină dreptate. Zic puțină pentru că vânătoarea vizavi de el continuă și deși ca mulți alții, a câștigat în fața judecătorilor care i-au dat dreptate și îl consideră nevinovat, statul paralel încă îl hărțuiește.

Mă uitam și eu pe decizia de astăzi și am văzut că numai cauținea și sechetrul asupra bunurilor i-au fost restituite în valoare de 54 de milioane de lei și mă întrebam în mod firesc:

În același timp, astăzi, prin această decizie firească a magistraților mai scapă de hărțuire și cei care erau implicați în dosar, familiile, copiii lor, rudele lor? Pentru că așa cum ne-a obișnuit Sistemul ăsta securistic, momentul în care a hotărât să facă un rău, îți atacă și familia și rudele și prietenii, totul simultan.

Sper, curajul lui Ghiță să nu fie pedepsit și să reușească să câștige în toate spețele pentru că el a fost cel care a ridicat o parte din cortină ca să vedem cu toții mizeria ce se ascunde acolo unde Sistemul hotărăște soarta omului.’’, a declarat Codrin Ștefănescu, în exclusivitate, pentru DCNews.

Vezi și: 

Sebastian Ghiță, achitat. Lucian Bolcaș: S-a făcut dreptate. Ceva mai scandalos n-am văzut


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24