Scandal în PRM. Corneliu Vadim Tudor, rugat să lase partidul

Înainte de depunerea candidaturilor la prezidențialele din 2 noiembrie, un nou scandal izbucnește în PRM. Un lider al PRM, ales la Congresul de la Alba Iulia îi cere, printr-o scrisoare deschisă, lui Corneliu Vadim Turor să renunțe la PRM. 

Angela Mihaela Bălan, vicepreședinte al Biroului Permanent al PRM, aleasă la Congresul de la Alba Iulia și președinte al Filialei Bucureși a PRM, printr-o scrisoare deschisă îi cere lui Corneliu VadiM Tudor să lase partidul, că poate astfel acesta se poate se reface. 

Prin convocarea unui Congres al PRM care să legitimeze candidatura lui Vadim Tudor la alegerile prezidențiale se va ajunge la divizarea partidului, se mai arată în scrisoarea deschisă.

În replică, președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor a declarat că există un singur partid România Mare și un singur președinte.

"Angela Mihaela Bălan este o bețivă, e o alcoolică. Ce funcție are ea când a voiajat pe la trei partide și a fost dată afară. Ce partid mai ținea așa ceva, o asemenea traseisă pe linia de centură.

Citește și: Vadim Tudor, candidat la alegerile prezidențiale

Nu mai terminați cu mascarada asta, cu bolnavul de la Cluj?", a declarat Vadim Tudor la România TV. 

"Această femeie nu este în PRM. Ea a fost dată afară că s-a dus la alte partide și era supărată că nu ia locul lui Gigi Becali la Parlamentul European și că i-a luat locul un om care este membru al partidullui, nu vagabond politic cum a fost ea și cum a fost Funar.

Pe cine deranjează candidatura mea când acum o săptămână aveam 15 la sută? Ia întrebați-l pe Băsescu ce sondaj a primit la Palatul Cotroceni săptămâna trecută. Aveam 15 la sută cu tendință de creștere?", a mai declarat Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel