Sala de atletism Ioan Soter, inaugurată în prezenţa Principelui Radu şi a ministrului Bogdan Matei

Sursa: Facebook MTS
Sursa: Facebook MTS

Sala de atletism din cadrul Complexul Sportiv "Lia Manoliu", care poartă numele fostului mare sportiv şi antrenor român, Ioan Soter, a fost inaugurată, joi seara, în cadrul unui eveniment la care au participat ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei şi Alteţa Sa Regală Principele Radu.

La eveniment au mai fost prezenţi secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, George Boroi, secretarul general al Federaţiei Române de Atletism, Augustin Iancu, vicepreşedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua, Cristian Cîrlan, precum şi o serie de foşti mari atleţi medaliaţi la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Europene, dar şi alte personalităţi din sport. 

Ministrul Bogdan Matei a declarat în cadrul evenimentului că redenumirea sălii de atletism aduce un omagiu fostului antrenor Ioan Soter. "Sunt extrem de onorat să mă aflu în această seară printre atâtea nume sonore ale atletismului românesc la un eveniment atât de important. Domnul Ioan Soter a fost un sportiv şi un antrenor de renume mondial, iar acest eveniment nu face decât să-i cinstească memoria şi să ne readucă aminte de tot ceea ce a făcut dânsul pentru sportul românesc", a afirmat ministrul Tineretului şi Sportului. 

Extrem de emoţionat, fiul lui Ioan Soter şi al Iolandei Balaş-Soter, Doru Soter a declarat: "Vă mulţumesc tuturor celor prezenţi pentru că sunteţi alături de mine într-o astfel de seară. Sunt extrem de emoţionat şi de fericit de faptul că acest proiect început de către mama mea în urmă cu 30 de ani - ca sala de atletism să poarte numele Ioan Soter - a fost dus azi la bun sfârşit". 

Vezi şi: Gâdea, chemat la DNA. Ce i s-a întâmplat

Declarații despre Kovesi și Guvern. Dăncilă invocă o dezinformare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel